Førsteklasses æstetik, gennem førsteklasses teknologi.

Tandlæge i København

Din Tandlæge i København – Professionel Tandpleje hos Tandlægerne Nuuks Plads

Din Tandlæge i København – Professionel
Tandpleje hos Tandlægerne Nuuks Plads

Hos Tandlægerne Nuuks Plads i København tilbyder vi omfattende og moderne tandpleje, der sikrer dit smil hele livet. Vores team af erfarne tandlæger arbejder med en patientcentreret tilgang, hvor vi kombinerer avanceret teknologi med omsorgsfuld behandling for at give dig den bedste oplevelse. Uanset om du har brug for rutinemæssige tandeftersyn, kosmetisk tandpleje eller komplekse behandlinger, kan du føle dig tryg hos os.

Din lokale tandlæge i København

Vi forstår, hvor vigtigt det er at finde en tandlæge, du kan stole på. Som en lokal tandlæge i København stræber vi efter at give vores patienter den bedste pleje, både når det gælder behandlinger og forebyggelse. Med vores centrale placering tæt på Nuuks Plads metrostation, gør vi det nemt for dig at besøge os.

Vores klinik er udstyret med den nyeste teknologi, herunder T-Scan, som gør det muligt for os at lave præcise digitale analyser af din tandsundhed. Vi tilbyder også en bred vifte af specialiserede behandlinger, herunder bideskinner, der beskytter dine tænder og kæbe, og kosmetiske tandbehandlinger som tandblegning og tandretning.

Vores tandbehandlinger

Vi tilbyder et bredt udvalg af behandlinger, der opfylder alle dine behov for tandpleje. Herunder kan du se nogle af de vigtigste behandlinger, vi udfører hos Tandlægerne Nuuks Plads.

1. Tandeftersyn og forebyggelse

Regelmæssige tandeftersyn er fundamentet for sund mundhygiejne. Vores erfarne tandlæger identificerer tidligt potentielle problemer og hjælper dig med at forebygge fremtidige tandproblemer gennem vejledning og professionel tandpleje.

2. Kosmetisk tandpleje

Et smukt smil kan have stor betydning for din selvtillid. Vi tilbyder forskellige former for kosmetisk tandpleje som tandblegning, facader og usynlige tandreguleringer, så du kan få det smil, du altid har drømt om.

3. T-Scan – revolutionerende teknologi

Vi er stolte af at kunne tilbyde vores patienter den nyeste teknologi inden for tandpleje. Med T-Scan kan vi foretage en digital analyse af din bidfunktion, hvilket sikrer optimal behandling og forebyggelse af skader på tænder og kæbe.

4. Bideskinner

Hvis du lider af tandslid eller kæbespændinger, kan en bideskinne være løsningen. Hos Tandlægerne Nuuks Plads fremstiller vi skræddersyede bideskinner, der beskytter dine tænder og giver dig en bedre nattesøvn.

5. Rodbehandling

Når en tand er beskadiget af betændelse eller infektion, kan det være nødvendigt med en rodbehandling. Vores tandlæger har mange års erfaring med at udføre skånsomme og effektive rodbehandlinger, der sikrer, at din tand bliver bevaret.

6. Tandkirurgi

Vi udfører også tandkirurgi, hvis du har behov for fjernelse af visdomstænder eller andre komplicerede indgreb. Vores kirurger sikrer, at alle indgreb udføres med størst mulig præcision og komfort for dig.

7. Tandregulering

Har du skæve tænder? Vi tilbyder moderne tandregulering, herunder usynlige skinner, der giver dig mulighed for at få rettet dine tænder uden de traditionelle metalbøjler.

Vores tandlægeteam

Hos Tandlægerne Nuuks Plads er vi stolte af vores dygtige team af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter. Vi arbejder tæt sammen for at sikre, at du får den bedst mulige behandling og føler dig velkommen fra det øjeblik, du træder ind ad døren. Vores team har mange års erfaring, og vi lægger vægt på kontinuerlig uddannelse, så vi altid kan tilbyde dig de nyeste og mest effektive behandlingsmetoder.

Hvorfor vælge os som din tandlæge i København?

Vi ved, at der er mange tandlæger i København at vælge imellem. Her er nogle af de ting, der adskiller os fra andre klinikker:

  • Erfaring og ekspertise: Vi har mange års erfaring og tilbyder et bredt udvalg af behandlinger, der dækker alt fra forebyggelse til avanceret tandkirurgi.
  • Avanceret teknologi: Vores brug af den nyeste teknologi, som T-Scan, sikrer præcis diagnosticering og behandling.
  • Personlig pleje: Vi sætter altid patienten i centrum og sørger for, at du føler dig tryg og godt informeret gennem hele behandlingsprocessen.
  • Centralt beliggende: Vores klinik ligger tæt på Nuuks Plads metrostation, hvilket gør det nemt at besøge os fra hele byen.

Vi arbejder altid med et langsigtet perspektiv og skræddersyr vores behandlinger efter dine individuelle behov. Hos os handler tandpleje ikke kun om behandling, men også om forebyggelse og vedligeholdelse af din tand- og mundsundhed.

FAQ om Tandpleje hos Tandlægerne Nuuks Plads

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på vores tandbehandlinger. Priserne varierer afhængigt af den specifikke behandling. Du kan finde en oversigt over vores priser på vores hjemmeside eller kontakte os for at få et personligt tilbud.

Ja, vi tilbyder akut tandlægehjælp. Hvis du oplever tandpine eller en tandulykke, kan du kontakte os, og vi vil gøre vores bedste for at finde en tid til dig hurtigst muligt.

Regelmæssige tandeftersyn, grundig mundhygiejne og en sund kost er nøglen til at forebygge tandsygdomme. Vores tandlæger vejleder dig i, hvordan du bedst plejer dine tænder og mundhule for at undgå huller, tandkødsbetændelse og andre problemer.

Vi har stor erfaring med at hjælpe patienter med tandlægeskræk. Vi tilbyder en tryg og afslappet atmosfære og tager os god tid til at forklare behandlingerne og sikre, at du føler dig tilpas.

Book din tid hos Tandlægerne Nuuks Plads i dag!

Er du klar til at tage det næste skridt mod en sundere mund og et smukkere smil? Book en tid hos din lokale tandlæge i København allerede i dag. Vi ser frem til at byde dig velkommen til vores klinik og give dig den bedste tandplejeoplevelse.

Almene Behandlinger

Æstetiske Behandlinger

Restaurerende Behandlinger

Kirugiske Behandlinger

Akut Tandlæge

Andre Behandlinger

Look at our revievs

Glade tilfredse patienter er vores DNA, hos os er du og dine behov altid i centrum

NikkiNikki
15:32 03 Sep 24
Det var mit første besøg hos Tandlægerne Nuuks Plads, men helt sikkert ikke det sidste. Jeg var meget tilfreds. Jeg blev behandlet af Martin, som var meget imødekommende og professionel. Personalet er sødt, og man kan mærke, at de ønsker at levere en god service.
Carl-Åge KristensenCarl-Åge Kristensen
13:39 20 Aug 24
Meget kompetent behandling, både ved tandeftersyn og efterfølgende behandling. Man føler sig i trygge hænder.
Anders PalmelundAnders Palmelund
08:52 30 May 24
Jeg får altid en personlig, behagelig og topprofessionel behandling!Man bliver mødt med smil og tryghed og jeg vil klart anbefale Tandlægerne på Nuuks Plads til alle!
Maria GammelgaardMaria Gammelgaard
06:41 28 May 24
En meget imødekommende og nænsom behandling. Meget professionelt og man føler sig tryg i deres hænder.
Har lige været hos tandlægerne på Nuuks Plads for første gang. Har fået lavet, eftersyn, fylning og dyberensende tandrensning( paradentose behandling).Virkelig god oplevelse.Trygt, behageligt og meget professionelt. De bedste anbefalinger herfra.
Yassin AskarYassin Askar
07:10 14 Aug 23
Super god behandlingsoplevelse hele vejen igennem. Yana og hendes team er søde og rigtig dygtige til at forklare, hvad der skal ske, så man føler sig tryg. Kan varmt anbefale dem.
Ege SchmidtEge Schmidt
18:38 25 Jul 23
Den bedste tandlæge jeg har haft 🤩
Lars Holst KruseLars Holst Kruse
20:59 13 Jul 23
Professionel venlig behandling, efter et liv med "tandlægeskræk" har det været en meget positiv oplevelse at møde indehaveren Yana, som mærkbart sætter en stor ære i sin rolle som tandlæge, hun har en klinik hvor det nyeste teknologi og æstetik er en stor del af servicen, hun bruger tid på at finde løsninger som gør at man tør smile igen. Ved mit sidste besøg hos Yana, var opgaven at lave to kroner , en opgave som blev løst på én dag, da de selv har maskineri på klinikken til at fremstille kronerne. For et par år siden ledte jeg efter ny tandlæge, og trods stor afstand fra min bopæl, har jeg været meget glad for mit valg, vi har ændret mange års "slagtearbejde" ;-) til et smil jeg nu stolt viser frem.Jeg giver max stjerner, og de bedste anbefalinger til en af de dygtigste tandlæger jeg har mødt.
Jan Risager JacobsenJan Risager Jacobsen
11:43 12 Jul 23
Omhyggelig og professionel behandling
Jørgen SonneJørgen Sonne
08:49 12 Jul 23
Kan på det varmeste anbefale Tandlægerne på Nuuks plads!Høj service og ikke mindst ekspertise, og prisen er osse god.Har du tandlægeskræk er dette stedet som giver dig tryghed.Tak
js_loader

Følg os på Sociale Medier