Tandpleje i dag er en teamindsats. Derfor er et stærkt hold vigtigt.

Vi uddanner os alle løbende i, at kunne give dig den bedste behandling og lægger stor vægt på, at alle kan give en hånd med, hvis der er travlt. Der er en god stemning på klinikken, og en hyggelig atmosfære. Nogle gange hører vi musik, andre gange slukker vi, hvis det generer.

Vi lytter til dine behov for at gøre din oplevelse bedst mulig. Har du specielle behov eller ønsker, så fortæl os om det. Det er vigtigt at du føler dig tryg, og at vi giver dig netop den behandling, du har brug for.

Du kan møde teamet her

I dag består vores tandteam af en tandlæge, 2 kæbekirurger, en tandplejer og tre klinkassistenter. Sammen udgør vi en helhed, der konstant vil arbejde for at levere en optimal service til vores patienter.

Yana Lausten-Thomsen

Tandlæge og klinikejer

Anja Hagensen

Specialtandlæge

Dan Sebastiansen

Specialtandlæge

Arta Husmani

Tandplejer

Hanan Abdulahi

Klinikassistent (Barsel)

Ibrahim Rihani

Klinikassistent

En moderne klinik med fokus på fremtiden

2019

Metroen Nuuks Plads

I et par år har man fra klinikken haft udsigt til metrobyggeriet. Og i 2019 åbnede så metrostationen Nuuk Plads og pladsen foran det historiske landsarkiv blev samtidigt omdøbt til Nuuks Plads.

2020

Nyt navn

I 2020 overtog overtog tandlæge Yana Lausten-Thomsen klinikken og i den forbindelsen valgte man at skifte navn til Tandlægerne Nuuks Plads.

Dette blev gjort for at signalere adressen, nemlig lige overfor metroen, men også for at signalere hvordan tandlægeklinikken bliver med at følge med tiden uden at glemme sit tilhørsforhold til København, Nørrebro og Frederiksberg.

2023

Borups Allé

Vi er glade for vores klinik og for vores adresse. Og vi glæder os til at blive ved at byde vores patienter velkommen på adressen Borups Allé 1.

Vi har altid boet centralt for alle vores patienter fra Nørrebro og Frederiksberg. Og med metroen ligger vi også nu centralt for det meste af Købehavnsområdet.

Men også et stykke københavnsk tandlægehistorie

Bygningen

Tandlægeklinikken

Fra sporvogn til metro

Vores filosofi

Vi mener, at vi ved at forbinde vores faglighed med en anerkendende tilgang til vores patienter kan opnå de bedste resultater og give vores patienter en behagelig behandlingsproces. Det er afgørende for os, at alle patienter føler sig i trygge hænder, når de er i vores klinik.

Uanset om du skal have foretaget en almindelig tandrensning eller du skal have en mere dybdegående behandling hos din tandlæge, vil du opleve, at vi giver skånsomme og omsorgsfulde behandlinger.

Vi lytter til dine behov for at gøre din oplevelse bedst mulig

Ud over at sikre dig den optimale behandling, er det vigtigt for os, at din oplevelse bliver så smertefri og afslappet som muligt. For at opfylde vores målsætning som tandlæge om altid at kunne tilbyde den bedste og mest moderne tandbehandling, er vi naturligvis flittige med løbende fokus på efteruddannelse.

Vi ved, at mange mennesker lider af tandlægeskræk og det fraholder dem at møde op til de regelmæssige tandrensninger. Vi vil meget gerne hjælpe vores patienter med at komme deres ubehag til livs, så de igen kan komme til tandlæge uden at være bange eller nervøse.

Ved at vise stor omhu, både fagligt og personligt, mener vi, at vi kan give alle vores patienter en behagelig oplevelse. Hos os kan du være sikker på at du får en tandbehandling af høj kvalitet og at vi tager godt imod dig. Har du tandlægeskræk, så fortæl os det endelig, så vi sammen kan skabe de bedste forudsætninger for dit behandlingsforløb.

Med store smil og venlige hilsner

Tandlægerene Nuuks Plads