Bedøvelse og smertefri behandling

Bedøvelse og smertefri behandling

Teknologi i konstant udvikling

Løbende udvikler teknologien sig inden for tandlægeudstyr, der sikrer patienter behandlinger, der er smertefrie, har en hurtigere helingsproces og som giver bedre resultater og holdbarhed.

Hos Tandlægerne Nuuks Plads mener vi, at det er afgørende at følge den udvikling, der hele tiden finder sted, så vi kan give vores patienter den bedste behandling, som overhovedet muligt.

Vi integrerer derfor jævnligt nyt udstyr i klinikken og i vores daglige arbejde, som vores medarbejdere uddannes i.

Det er vigtigt for os, at vi kan tilbyde vores patienter høj faglighed i alle vores behandlinger, og derfor benytter vi kun udstyr og teknikker, som forbedrer vores patienters oplevelse hos tandlægen og bidrager til et forbedret resultat.

I vores klinik kan tilbyde kvalificeret behandling

Det er afgørende at følge den teknologiske udvikling inden for tandlægefaget, da der sker fremskridt løbende, der sikrer skånsomme behandlinger for tænderne og ikke forårsager smerter eller gener for vores patienter.

Hos Tandlægerne Nuuks Plads kan vi forsikre dig om, at vi følger denne udvikling, så du kan få en behagelig og professionel tandbehandling.

I vores klinik kan vi blandt andet tilbyde vores patienter kvalificeret behandling med følgende udstyr.

Sleeper One – Smertefri bedøvelse

Sleeper One er en ny teknik inden for bedøvelse, der sikrer mere præcis lokalbedøvelse af et bestemt område, og som ikke har længerevarende virkning. Sleeper One er et doseringsapparat der er computerstyret og kan lokalbedøve vores patienter uden at de mærker det.

Der findes adskillige fordele ved dette apparat, som den almindelige lokalbedøvelse ikke har kunnet give.

Apparatet er for eksempel udviklet på en måde, så vi som medarbejdere nemmere kan håndtere den lille nål og meget præcist kan finde det område, hvor bedøvelsen skal lægges.

Derudover betyder den nye teknologi, at du ikke mærker stikket og at bedøvelsen indtræder kortvarigt efterfølgende. En af de største fordele ved dette udstyr er, at det er muligt kun at bedøve enkelte tænder og dermed undgå at bedøve både kind, tunge og læber.

Narkose

I udvalgte tilfælde kan vi tilbyde at der kommer en narkoselæge hvis du ønsker det. Spørg os, hvis det er er et ønske og så kan vi fortælle dig om fordele, ulemper og priser.

Der findes mange behandlinger, der kræver operationer, men mange af dem er sjældne og dermed ikke nogle, som særlig mange mennesker kommer til at opleve.