Skæve tænder? Kom trygt videre med din tandlæge

Skæve tænder

Mange mennesker er kede af skæve tænder, men der er heldigvis noget at gøre med moderne teknikker, de såkaldte aligners, eller klare skinner.

Tandregulering med aligners er en kompliceret behandling, som kræver den største know-how, for at opnå drømmeresultatet, og bør kun udføres af en tandlæge med den nødvendige uddannelse i tandregulering og aligners.

Den uddannelse og knowhow har vores tandlæge Yana Lausten Thomsen, der er specialist i bidfunktion og aligner-behandling. Yanas erfaring og viden bliver benyttet i undervisningen i aligners til tandlæger i den fransktalende del af europa.

Kontakt os for en uforpligtende dialog omkring dine ønsker

Yana gennemfører al planlægning af din aligner behandling, og tjekker op på udførelsen i samarbejde med sine tandplejere.

Yana samarbejder med førende internationale specialister på området via Digital Smile Design, som er en gruppe sammensat af specialister på hver deres område – herunder bid, tandregulering, æstetik mv.

Hos tandlægerne på Nuuks plads, er du i absolut bedste hænder når det drejer sig om tandretning med aligners.

Næsten usynlige skinner

Tandfejl bliver rettet med gennemsigtige skinnesæt, der fungerer som tandbøjler. Skinnerne specieldesignes til dig og skal skiftes hver eller hveranden uge.

Dermed rettes dine tænder gradvist, indtil til det ønskede resultat er opnået.

Skinnerne er nemme at tage af og på og næsten usynlige, så man ikke lægger mærke til dem. Man har ogsåden store fordel at det er meget lettere at holde tænderne rent i perioden med bøjlebehandling, da man skal tage skinnerne af og rense, i modsætning til konventionel bøjlebehandling med togskinner.

Hvordan kommer man igang?

Vi starter med en forundersøgelse, og hvor vi undersøger dine tænder og taler med dig om hvad der er vigtigt for dig. Vi tager fotos og registrerer hvilke skævheder der er. Hvis Invisalign er velegnet til dig, laver vi en behandlingsplan.

Derefter scanner vi dig med en 3D scanner. På grundlag af disse scanninger og de forskellige mål vi har med behandlingen, fremstiller Invisaligns laboratorium en digital video af din tandretning, hvor du kan se dit færdige resultat.

Dette kaldes et clincheck. Lever videoen op til vores mål med behandlingen bestilles skinner til det planlagte behandlingsforløb.