Porcelænsfacade

Porcelænsfacade

Hvad er porcelænsfacer?

En porcelænsfacade er en tynd skal af porcelæn, som man kan sætte på tænderne for at opnå et kosmetisk flot resultat.

I modsætning til blegning kan man forandre tændernes farve og form permanent ved at fremstille individuelt tilpassede porcelænsfacader.

Porcelænsskaller (facade) bliver ofte brugt af kosmetiske årsager – for eksempel hvis patienter er kede af mellemrum mellem tænderne, ønsker hvidere tænder eller hvis tænderne har en forkert form. Porcelænsfacader kan dog også være en løsning til at beskytte slidte og knækkede tænder.

Porcelænsfacader placeres oven på tænderne og er med til at redefinere dit smil.

Tandfacader er en behandling med et længerevarende resultat, som ikke mindst kan give meget flotte og lyse tænder.

Behandlingen er permanent og kræver derfor ikke gentager behandlinger for at holder farverne og udtrykket. Man kan forvente, at facaderne holder i 7-10 år.

Smukt og naturligt udtryk

Udover at behandlingen giver et mere holdbart resultat, er porcelænsfacader desuden en god løsning, hvis man stiller høje krav til tændernes udseende og æstetik. Det anvendte porcelænsmateriale ligner til forveksling naturlige tænder, og man vil derfor ikke kunne se, at tænderne ikke er ens egne.

Behandlingen er meget udbredt i USA, hvor man kender den fra film- og tv-stjernernes Hollywood-smil.

Hos tandlægerene Nuuks Plads mener vi, at det er vigtigt at man skaber et smukt og naturligt udtryk. Det er ikke bare et sprøgsmål om at skabe tænder, der er så hvide om muligt. Der ser ofte ikke naturligt ud og kan skabe det forkerte indtryk.

Vi lægger stor vægt på sund æstetik og tilpasser altid farver, størrelse og udtryk i tæt samarbejde med dine ønsker. Uden at gå på kompromis med hverken æstetik, funktion eller udseende. Det mener vi er sund fornuft.

Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre mere.