Kirurgiske behandlinger

Kirurgiske behandlinger

Kirurgi hos Tandlægerne Nuuks Plads

Hos Tandlægerne Nuuks Plads kan vi tilbyde vores patienter at foretage kirurgiske indgreb i forbindelse med deres tandlidelser eller problemer. Vi er glade for, at vi har kompetencer og kvalifikationerne til at kunne foretage disse indgreb i eget hus.

Vi har to kæbekirurger tilknyttet klinikken, hvilket sikrer at kæbekirurgi bliver udført på specialist-niveau.

På den måde kan vi sikre, at vores patienter får en god behandling, og det er altid en fordel, at din egen tandlæge kan udføre denne form for behandling – så kender du klinikken, din tandlæge, og du ved at du er i trygge hænder.

Smertefrie behandlinger

Alle vores kirurgiske indgreb foretages med effektiv og dækkende lokalbedøvelse. Med hjælp fra ny teknik, kan vi med Sleeper One give vores patienter mere præcise lokalbedøvelser.

Med Sleeper One sikrer vi vores patienter smertefri behandlinger, hurtigt virkning og præcision, så hverken kind eller læbe bedøves.

I nogle tilfælde kan det være nødvendigt for patienter at være i narkose under et indgreb, og det kan efter særlig aftale arrangeres. Narkose vil altid udføres af en narkoselæge- og sygeplejerske.

Vi hjælper vores nervøse patienter

Det er helt naturligt at være spændt eller nervøs før en operation, og det er noget du meget gerne må dele med os hos Tandlægerne Nuuks Plads.

Nogle oplever dog at være utilpas med situationen og det kan for de patienter være et godt tilbud at få beroligende medicin op til det kirurgiske indgreb for at slappe af. Der er ingen bivirkninger ved den beroligende medicin, men den sørger for, at du har det behageligt under behandlingen.

Virkningen vil aftage efter 1-2 timer, hvor operationen vil være overstået – men det vil være nødvendigt at have ledsagelse hjem efterfølgende.

Hvilke behandlinger kræver kirurgisk indgreb?

Der findes mange behandlinger, der kræver operationer, men mange af dem er sjældne og dermed ikke nogle, som særlig mange mennesker kommer til at opleve.

Vores typiske kirurgiske behandlinger er:

  • At opretholde en god tyggefunktion
  • Fjernelse af visdomstænder
  • Behandling af betændelse i kæber
  • Rodspidsoperation
  • Implantater
  • Kosmetisk tandkødsoperation (herunder reetablering af tandkød ved blottede tandhalse)
  • Slimhindekorrektioner
  • Parodontosekirurgi
  • Knogleopbygning