Førsteklasses æstetik, gennem førsteklasses teknologi.

Tandlæge tæt på Frederiksberg – Professionel Tandpleje hos Tandlægerne Nuuks Plads

Din Tandlæge i København – Professionel Tandpleje hos Tandlægerne Nuuks Plads

Velkommen til Tandlægerne Nuuks Plads, din lokale tandlæge tæt på Frederiksberg. Vi er en moderne tandklinik, der tilbyder omfattende tandpleje til patienter i alle aldre. Med en kombination af avanceret teknologi og mange års erfaring sikrer vi, at vores patienter får den bedste behandling, uanset deres behov. Yana Lausten-Thomsen og hendes dedikerede team af specialtandlæger og specialister står klar til at hjælpe dig med alt fra rutinemæssige tandeftersyn til avancerede tandbehandlinger.

Hvorfor vælge Tandlægerne Nuuks Plads tæt på Frederiksberg?

Hos Tandlægerne Nuuks Plads lægger vi vægt på at skabe en tryg og behagelig oplevelse for vores patienter. Vores klinik er placeret tæt på Frederiksberg, hvilket gør det nemt for dig at få adgang til kvalificeret tandpleje tæt på hjemmet. Vi tilbyder en bred vifte af behandlinger, herunder:

  • Tandeftersyn og tandrensning
  • Tandimplantater
  • Tandkroner og broer
  • Parodontosebehandling
  • Rodbehandlinger
  • Kosmetiske tandbehandlinger, inkl. tandblegning
  • Bidskinner til beskyttelse af tænderne

Uanset om du har brug for en årlig tandrensning eller mere specialiserede behandlinger, kan vi hjælpe dig. Vi tager os tid til at forstå dine behov og udvikler en individuel behandlingsplan, der passer til dig.

Tandlæger med Ekspertise og Fokus på Patientens Tryghed

Vores tandlæger og specialister har mange års erfaring og holder sig løbende opdateret med de nyeste teknikker inden for tandpleje. Vi anvender avanceret udstyr og metoder, herunder T-Scan teknologi, der gør det muligt for os at analysere bidet præcist og tilpasse dine behandlinger for optimal komfort og resultat.

Hos os vil du opleve en professionel, men samtidig personlig service. Vi ved, at et tandlægebesøg kan være en ubehagelig oplevelse for nogle, og vi gør vores bedste for at skabe en tryg atmosfære. Vores tandlæger forklarer behandlingsforløbet grundigt og sikrer, at du er komfortabel igennem hele processen.

Moderne Tandklinik tæt på Frederiksberg med Fokus på Kvalitet

Vi er stolte af vores moderne faciliteter, hvor vi benytter det nyeste inden for tandlægeteknologi. Dette sikrer ikke kun en mere præcis behandling, men også hurtigere og mere komfortable procedurer. For eksempel bruger vi røntgen, der reducerer stråling, samt 3D-scanninger, der forbedrer præcisionen ved behandling af komplekse tandproblemer.

Vi forstår, hvor vigtigt det er at få en effektiv og skånsom behandling, som samtidig lever op til høje kvalitetsstandarder. Derfor benytter vi kun materialer af højeste kvalitet og sørger for, at alle vores procedurer følger de nyeste retningslinjer og standarder.

Tandeftersyn tæt på Frederiksberg – Din Sundhed Starter Her

Regelmæssige tandeftersyn er fundamentet for en sund mundhygiejne. Hos Tandlægerne Nuuks Plads anbefaler vi, at du får et tandeftersyn mindst to gange om året for at forebygge problemer som huller i tænderne, tandkødsbetændelse og parodontose. Vores erfarne tandlæger vil gennemgå dine tænder grundigt og rådgive dig om, hvordan du bedst kan opretholde en sund mund.

Kosmetisk Tandpleje tæt på Frederiksberg

Drømmer du om et smukt smil? Hos os tilbyder vi kosmetiske behandlinger som tandblegning, tandregulering og porcelænsfacader. Vi anvender de mest moderne metoder for at sikre et naturligt og holdbart resultat. Vores tandlæger vil altid rådgive dig om den bedste løsning for netop dine tænder.

Specialiserede Behandlinger hos Tandlægerne Nuuks Plads

Udover de mere almindelige behandlinger tilbyder vi også specialiserede behandlinger som rodbehandling og parodontosebehandling. Parodontose er en alvorlig tandkødssygdom, der kan føre til tandtab, hvis det ikke behandles i tide. Vores tandlæger har stor erfaring med at diagnosticere og behandle denne sygdom, så du kan bevare dine tænder sundt og stærkt.

Din Lokale Tandlæge tæt på Frederiksberg

Vi er stolte af at kunne tilbyde tandpleje i høj kvalitet til vores patienter tæt på Frederiksberg. Vores team er her for at sikre, at dine tænder forbliver sunde, stærke og smukke hele livet igennem. Med vores centrale placering og fleksible åbningstider gør vi det nemt for dig at få den pleje, du har brug for, når du har brug for det.

Vi byder nye patienter velkommen og tilbyder en grundig konsultation, hvor vi sammen kan lægge en plan for din tandpleje. Vores mål er at skabe langvarige relationer med vores patienter, så du altid har en tandlæge, du kan stole på.

Ofte Stillede Spørgsmål (FAQ)

Vi anbefaler, at du går til tandlæge mindst to gange om året for et regelmæssigt tandeftersyn og tandrensning. Dette hjælper med at forebygge tandproblemer og opretholde en sund mundhygiejne.

Ja, hos Tandlægerne Nuuks Plads har vi mulighed for at tage imod akutte patienter. Hvis du oplever tandpine eller har haft en tandulykke, kan du kontakte os, så finder vi en tid hurtigst muligt.

T-Scan er en avanceret teknologi, der måler dit bids trykfordeling og hjælper os med at tilpasse din behandling præcist. Det kan være nyttigt ved f.eks. tilpasning af bidskinner eller behandling af bidrelaterede problemer.

Ja, vi tilbyder professionel tandblegning, der kan hjælpe dig med at opnå et hvidere smil på en sikker og skånsom måde. Kontakt os for at høre mere om dine muligheder.

Book din tid hos Tandlægerne Nuuks Plads i dag!

Er du klar til at tage det næste skridt mod en sundere mund og et smukkere smil? Book en tid hos din lokale tandlæge i København allerede i dag. Vi ser frem til at byde dig velkommen til vores klinik og give dig den bedste tandplejeoplevelse.

Almene Behandlinger

Æstetiske Behandlinger

Restaurerende Behandlinger

Kirugiske Behandlinger

Akut Tandlæge

Andre Behandlinger

Look at our revievs

Glade tilfredse patienter er vores DNA, hos os er du og dine behov altid i centrum

NikkiNikki
15:32 03 Sep 24
Det var mit første besøg hos Tandlægerne Nuuks Plads, men helt sikkert ikke det sidste. Jeg var meget tilfreds. Jeg blev behandlet af Martin, som var meget imødekommende og professionel. Personalet er sødt, og man kan mærke, at de ønsker at levere en god service.
Carl-Åge KristensenCarl-Åge Kristensen
13:39 20 Aug 24
Meget kompetent behandling, både ved tandeftersyn og efterfølgende behandling. Man føler sig i trygge hænder.
Anders PalmelundAnders Palmelund
08:52 30 May 24
Jeg får altid en personlig, behagelig og topprofessionel behandling!Man bliver mødt med smil og tryghed og jeg vil klart anbefale Tandlægerne på Nuuks Plads til alle!
Maria GammelgaardMaria Gammelgaard
06:41 28 May 24
En meget imødekommende og nænsom behandling. Meget professionelt og man føler sig tryg i deres hænder.
Har lige været hos tandlægerne på Nuuks Plads for første gang. Har fået lavet, eftersyn, fylning og dyberensende tandrensning( paradentose behandling).Virkelig god oplevelse.Trygt, behageligt og meget professionelt. De bedste anbefalinger herfra.
Yassin AskarYassin Askar
07:10 14 Aug 23
Super god behandlingsoplevelse hele vejen igennem. Yana og hendes team er søde og rigtig dygtige til at forklare, hvad der skal ske, så man føler sig tryg. Kan varmt anbefale dem.
Ege SchmidtEge Schmidt
18:38 25 Jul 23
Den bedste tandlæge jeg har haft 🤩
Lars Holst KruseLars Holst Kruse
20:59 13 Jul 23
Professionel venlig behandling, efter et liv med "tandlægeskræk" har det været en meget positiv oplevelse at møde indehaveren Yana, som mærkbart sætter en stor ære i sin rolle som tandlæge, hun har en klinik hvor det nyeste teknologi og æstetik er en stor del af servicen, hun bruger tid på at finde løsninger som gør at man tør smile igen. Ved mit sidste besøg hos Yana, var opgaven at lave to kroner , en opgave som blev løst på én dag, da de selv har maskineri på klinikken til at fremstille kronerne. For et par år siden ledte jeg efter ny tandlæge, og trods stor afstand fra min bopæl, har jeg været meget glad for mit valg, vi har ændret mange års "slagtearbejde" ;-) til et smil jeg nu stolt viser frem.Jeg giver max stjerner, og de bedste anbefalinger til en af de dygtigste tandlæger jeg har mødt.
Jan Risager JacobsenJan Risager Jacobsen
11:43 12 Jul 23
Omhyggelig og professionel behandling
Jørgen SonneJørgen Sonne
08:49 12 Jul 23
Kan på det varmeste anbefale Tandlægerne på Nuuks plads!Høj service og ikke mindst ekspertise, og prisen er osse god.Har du tandlægeskræk er dette stedet som giver dig tryghed.Tak
js_loader

Følg os på Sociale Medier